Door ons eigen licht te laten schijnen,
geven we anderen ongeweten toestemming dat ook te doen.
Bevrijd van onze eigen angst,
bevrijdt onze aanwezigheid vanzelf anderen.

- Nelson Mandela -

Wat is een aura?

Het menselijke lichaam bestaat uit energie en wordt waargenomen als een energetisch veld, het aura. Iedere aura is uniek zoals ook ieder mens uniek is.
Binnen dit veld bevinden zich chakra’s. Dit zijn draaiende energiecentra.
Elk chakra vertegenwoordigt een specifiek levensgebied en bevat aspecten van de wijze waarop iemand binnen deze levensgebieden functioneert.
Beperkende patronen, gevoelens en ideeën over jezelf of van anderen over jou, kunnen de optimale werking van een chakra belemmeren en op die manier het leven en het aura kleuren. Omgekeerd zullen verruimende patronen en gevoelens een chakra stimuleren.

Wat is een aurareading?

Het aura en de chakras bevatten een schat aan waardevolle informatie over jou en je leven(s), en een aurareading is een intutieve waarneming van deze informatie. Het is een vertaling van jouw energie in een stroom praktische informatie. Het is een momentopname tegen de achtergrond van het verleden, met verwijzingen en mogelijkheden naar de toekomst. Een aurareading gaat voorbij aan goed of verkeerd en biedt de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief eigen antwoorden te vinden op vragen. Het raakt de ziel. Ook al herken je de informatie vaak wel, nu hoor je je leven verteld vanuit een ruimer perspectief. Het maakt je (meer) bewust van de essentie waarmee je bezig bent en stimuleert je om optimale keuzes te maken. Een aurareading is een n op n sessie, zittend op stoelen tegenover elkaar.

Waarom een aurareading?

Een aurareading is geen toekomstvoorspelling, maar kan veel informatie geven. Als je met vragen zit, waar je moeilijk antwoord op kunt vinden of het gevoel hebt vast te zitten, kan een reading je een eindje op weg helpen. Maar ook nieuwsgierigheid kan uitgangspunt zijn. Een reading gaat over het hier en nu en dus over actuele thema's. Ervaringen uit het verleden (uit de jeugd en/of vorige levens) kunnen daarbij aan de orde komen. Welke kwaliteiten heb je tot je beschikking en welke kun je ontwikkelen ? Informatie hierover kun je aanhoren, maar je kunt hier tijdens de reading ook over in gesprek.

Begeleiding

Wineke Nijenhuis
Psychic Reading Opleiding van Carolina Bont
Gecertificeerd in 1998

Tarief

80 per sessie

Tijd per sessie

Ongeveer anderhalf uur.

Informatie en afspraken

Wineke Nijenhuis
T 0416 533693
E wineke@centrumdagda.nl

Download folder

Folder Aurareading

Link ook eens naar

www.carolinabont.com