Hoe zou jouw leven eruit zien als jj het voor het zeggen had? Denk je eens in hoe je je dag zou indelen. Wat zou je anders doen? Meer tijd voor jezelf, je kinderen, je relatie. Tijd voor een cursus, je hobby. Een veel betere gezondheid en een leuke job. Fijne vrienden...

Hoor je jezelf al denken dat zou ik wel willen, maar .? Vaak zijn het innerlijke overtuigingen en gewoonten die maken dat je niet tot bloei komt. Beperkende ideen over jezelf weerhouden je ervan te zijn wie je werkelijk wilt zijn. En, deze momenten kennen we allemaal, die momenten waarop we net niet doen wat we eigenlijk van plan waren. Interne saboteurs nemen een loopje met ons en onze gezondheid. Door deze interne saboteurs te ontmaskeren, te ontkrachten, neem je het heft in eigen hand. Je maakt nieuwe en heilzame keuzes. Vrij van ongezonde overtuigingen, emotionele, mentale en psychische ballast.

In een veilige, warme en vertrouwde sfeer wordt je geholpen bij dit traject van herkennen, ontmaskeren, herschrijven en uitvoeren.
En van de methodes die je bevrijden van die saboteurs is de Helende Reis; een effectieve en liefdevolle manier om schoon schip te maken. In feite heeft de Helende Reis je niets te brengen. Ze haalt namelijk van alles bij je weg. En zo kom je bij je essentie, je eigen wezen. Diep vanuit je kern wordt het doel en actieplan helder. Het mooie is dat het door jezelf geschreven wordt. Nadenken hoeft niet; spontaan spreekt je ziel je diepste wensen uit.

Na een Helende Reis wordt dit nieuwe plan in het dagelijkse leven neergezet en uitgevoerd. Vanzelfsprekend kun je kiezen om vaker een Helende Reis te maken. Als je hier toe besluit zul je merken dat steeds meer overtollige ballast opgeruimd wordt.

Uit ervaring blijkt dat drie tot vijf sessies voldoende zijn om het heft in eigen hand te kunnen blijven houden.

Tijdens deze consulten van ongeveer een uur bespreken we je ervaringen. Je kunt je vragen stellen. En ook een oefening kan worden gedaan. De antwoorden en de praktische tips helpen je om de effecten van de Helende Reis meer en meer te integreren in je dagelijkse bestaan.

Begeleiding

Wineke of Harry Nijenhuis

Tarief / vergoeding

Eerste consult 80
Vervolg consult 65

Informatie en afspraken

T 0416 533693
E info@centrumdagda.nl