Diep in ieder van ons
wenkt een enorm potentieel
het wacht erop je te bevrijden
en nodigt je uit thuis te komen

- Brandon Bays -


Brandon Bays, de grondlegster van the Journey (de Helende Reis), is er in geslaagd een therapievorm te ontwikkelen die verder gaat dan alleen het persoonlijkheidsnivo. Haar methode werkt zeer diep door tot op cel- en zielsnivo. De Helende Reis is een inspirerende en effectieve methode. Onder begeleiding maak je, zittend op stoelen in een n op n sessie, een diepgaande en helende innerlijke reis.
Door je emoties heen word je geleid naar je diepste wezen - je Bron - zodat je die weer bewust kunt ervaren en daarmee jezelf zoals je werkelijk bent. Dit is een vreugdevolle en zeer helende ervaring.

Deze reis naar binnen brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid. Je krijgt inzichten in en antwoorden op zaken uit het verleden of uitdagingen die nu in je leven spelen. Het goede nieuws is dat je vooral niet je best hoeft te doen. De reis wordt geleid door de wijsheid van jouw eigen lichaam.

Als er iets gebeurt dat wonderbaarlijk is, naar aanleiding van een Helende Reis, is dat niet door of dankzij de therapeut. Jij bent het die het werk doet en in alle eerlijkheid naar de eigen problemen durft te kijken. Het werkt altijd. Soms volgt er een genezing, soms volgt er een diep inzicht. In alle gevallen is er meer vrede met de huidige situatie
Men heeft ontdekt dat geheugen niet alleen in de hersenen is gelokaliseerd, maar ook in al onze lichaamscellen ligt opgeslagen. Een herinnering met niet volledig verwerkte emoties verandert het programma in onze cellen. Hierdoor wordt ons gedrag en onze gezondheid benvloed. Tijdens een Helende Reis maak je opnieuw contact met deze emoties en de bijbehorende herinnering. Door alles wat toen niet is geuit, nu wel uit te spreken, zal de ander vanuit hart en ziel kunnen worden vergeven. En wordt in wezen 'schoon schip' gemaakt. Het oude programma wordt gewist. Er is alle ruimte om te veranderen.

Voor wie?

De Helende Reis is geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 5 jaar. Of je nu een emotioneel of fysiek probleem hebt, naar je eigen groei wilt kijken of naar patronen die je negatief benvloeden, Journey Therapie is eigenlijk voor iedereen geschikt.

Zie ook:

Helende Reis voor volwassenen
Kinderreis

Begeleiding

Wineke of Harry Nijenhuis
Geaccrediteerd Journey therapeuten (2006) en opgeleid door Brandon Bays.

Tarief

Helende Reis incl. intake 110
Tijdsduur: gemiddeld 2 uur

Informatie en afspraken

T 0416 533693
E info@centrumdagda.nl

Download folder

Folder Journey

Link ook eens naar

www.thejourney.com
www.journeytherapeuten.com