Helende Reis voor volwassenen

Brandon Bays heeft diverse reizen ontwikkeld, elk met eigen aandachtspunten en helende werking. Welke reis uitgangspunt is voor jouw proces, wordt vastgesteld tijdens het gesprek vooraf.

Emotionele reis

Je wordt door emotionele lagen geleid naar je diepste wezen - de Bron - zodat je die weer bewust kunt ervaren. Deze ervaring van dat wat je werkelijk bent (je kunt jezelf ervaren als liefde, als licht, als waarheid), geeft je alle ruimte om het harnas van emoties en beperkingen af te schudden. Vanaf dat moment zul je meer en meer vanuit vrijheid kunnen leven.

Fysieke reis

De reis brengt je naar een plek in je lichaam waar een herinnering ligt opgeslagen met een emotionele lading die nog niet volledig is verwerkt en blokkerend werkt op gezondheid of gedrag. Door de herinnering op een positieve manier opnieuw te beleven is de weg vrij voor heling.

Levensdoelreis

Door je emoties en herinneringen heen word je geleid naar het bewustzijn van voor de conceptie. Hier wordt duidelijk wie je in oorsprong bent, wat je levensdoel is en hoe jij je levensdoel kunt leven.

Overvloed reis

Tijdens deze reis krijg je inzicht in wat jou ervan weerhoudt in overvloed te leven. Je leert je innerlijke saboteurs kennen en ontmaskeren. Je kunt hierna je werkelijke potentieel aanspreken en die dingen doen die je vanuit het diepst van je hart wilt.

De no-ego reis

Een reis om vastgeroeste patronen (delen van het ego) te doorzien en je hiervan te bevrijden.

Ontwerp reis

Een reis, het onbekende in, waarin volledig ingespeeld wordt op wat er zich in jouw proces aandient. Veelal is dit een combinatie van een emotionele en fysieke reis. Aspecten van andere reizen kunnen eveneens aan bod komen. Deze reis wordt in de praktijk het meest gebruikt.

Het boek 'De Helende Reis'

Je kunt het boek van Brandon Bays de Helende Reis - lezen. Het is prettig dat je een idee hebt hoe het proces werkt. Je kunt dan een bewuste keuze maken. Ons advies is om na een Helende Reis de rest van de dag vrij te nemen om goed voor jezelf te zorgen. Het is een intens proces en op deze manier hebben lichaam en ziel tijd om te integreren. Het effect van een Helende Reis kan dan veel dieper en krachtiger doorwerken.

Zie ook: Kinderreis

Zie ook:

Helende Reis voor volwassenen
Kinderreis

Begeleiding

Wineke of Harry Nijenhuis
Journey therapeuten en opgeleid door Brandon Bays.

Tarief

Helende Reis incl. intake 110
Tijdsduur: gemiddeld 2 à 3 uur

Informatie en afspraken

T 0416533693
E wineke@centrumdagda.nl
E harry@centrumdagda.nl
E info@centrumdagda.nl

Link ook eens naar

www.thejourney.com