Aurareading

Wat is een aura?

Het menselijke lichaam bestaat uit energie en wordt waargenomen als een energetisch veld, de aura. Iedere aura is uniek zoals ook ieder mens uniek is.
Binnen dit veld bevinden zich chakra’s. Dit zijn draaiende energiecentra.
Elk chakra vertegenwoordigt een specifiek levensgebied en bevat aspecten van de wijze waarop iemand binnen deze levensgebieden functioneert.

Beperkende patronen, gevoelens en ideeën over jezelf of van anderen over jou, kunnen de optimale werking van een chakra belemmeren en op die manier het leven en de aura kleuren. Omgekeerd zullen verruimende patronen en gevoelens een chakra stimuleren.

Wat is een aurareading?

De aura en chakra’s bevatten een schat aan waardevolle informatie over jou en je leven(s), en een aurareading is een intuïtieve waarneming van deze informatie. Het is een “vertaling” van jouw energie in een stroom praktische informatie. Het is een momentopname tegen de achtergrond van het verleden, met verwijzingen en mogelijkheden naar de toekomst. Een aurareading gaat voorbij aan goed of verkeerd en biedt de mogelijkheid om vanuit een ruimer perspectief eigen antwoorden te vinden op vragen. Het raakt de ziel. Ook al herken je de informatie vaak wel, nu hoor je je leven verteld vanuit een ruimer perspectief. Het maakt je (meer) bewust van de essentie waarmee je bezig bent en stimuleert je om optimale keuzes te maken. Een aurareading is een één op één sessie, zittend op stoelen tegenover elkaar.

Waarom een aurareading?

Een aurareading is geen toekomstvoorspelling, maar kan veel informatie geven. Als je met vragen zit, waar je moeilijk antwoord op kunt vinden of het gevoel hebt vast te zitten, kan een reading je een eindje op weg helpen. Maar ook nieuwsgierigheid kan uitgangspunt zijn. Een reading gaat over het hier en nu en dus over actuele thema’s. Ervaringen uit het verleden (uit de jeugd en/of vorige levens) kunnen daarbij aan de orde komen. Welke kwaliteiten heb je tot je beschikking en welke kun je ontwikkelen ? Informatie hierover kun je aanhoren, maar je kunt hier tijdens de reading ook over in gesprek.

Neem contact op

Begeleiding

Wineke Nijenhuis
Psychic Reading Opleiding van Carolina Bont
Gecertificeerd in 1998

Tarief

Per sessie: €80,-
Tijdsduur: gemiddeld 1,5 uur

Informatie en afspraken

Wineke Nijenhuis
T 0640727097
E wineke@centrumdagda.nl

Meer weten over ons of over onze therapieën?

Neem contact op