De Helende Reis

Diep in ieder van ons
wenkt een enorm potentieel
het wacht erop je te bevrijden
en nodigt je uit thuis te komen

Brandon Bays

Inspirerend en effectief

Brandon Bays, de grondlegster van the Journey (de Helende Reis), is er in geslaagd een therapievorm te ontwikkelen die verder gaat dan alleen het persoonlijkheidsnivo. Haar methode werkt zeer diep door tot op cel- en zielsnivo. De Helende Reis is een inspirerende en effectieve methode. Onder begeleiding maak je, zittend op stoelen in een één op één sessie, een diepgaande en helende innerlijke reis.

Door je emoties heen word je geleid naar je diepste wezen – je Bron – zodat je die weer bewust kunt ervaren en daarmee jezelf zoals je werkelijk bent. Dit is een vreugdevolle en zeer helende ervaring.

Wijsheid

Deze reis naar binnen brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid. Je krijgt inzichten in en antwoorden op zaken uit het verleden of uitdagingen die nu in je leven spelen. Het goede nieuws is dat je vooral niet je best hoeft te doen. De reis wordt geleid door de wijsheid van jouw eigen lichaam.

Hoe zou jouw leven eruit zien als jíj het voor het zeggen had? Denk je eens in hoe je je dag zou indelen. Wat zou je anders doen? Meer tijd voor jezelf, je kinderen, je relatie. Tijd voor een cursus, je hobby. Een veel betere gezondheid en een leuke job. Fijne vrienden…

Effectief inzicht krijgen

Hoor je jezelf al denken dat zou ik wel willen, maar ….? Vaak zijn het innerlijke overtuigingen en gewoonten die maken dat je niet tot bloei komt. Beperkende ideeën over jezelf weerhouden je ervan te zijn wie je werkelijk wilt zijn. En, deze momenten kennen we allemaal, die momenten waarop we net niet doen wat we eigenlijk van plan waren. Interne saboteurs nemen een loopje met ons en onze gezondheid. Door deze interne saboteurs te ontmaskeren, te ontkrachten, neem je het heft in eigen hand. Je maakt nieuwe en heilzame keuzes. Vrij van ongezonde overtuigingen. Vrij van emotionele, mentale en psychische ballast.

Neem contact op

Je diepste wens

In een veilige, warme en vertrouwde sfeer zal de Helende Reis je helpen je te bevrijden van die saboteurs. Het is een effectieve en liefdevolle manier om schoon schip te maken.

In feite heeft de Helende Reis je niets te brengen. Ze haalt namelijk van alles bij je weg. En zo kom je bij je essentie, je eigen wezen. Diep vanuit je kern wordt het doel en actieplan helder. Het mooie is dat het door jezelf geschreven wordt. Nadenken hoeft niet; spontaan spreekt je ziel je diepste wensen uit. Na een Helende Reis wordt dit nieuwe plan in het dagelijkse leven neergezet en uitgevoerd.

Neem contact op

Durf naar je eigen problemen te kijken

Als er iets gebeurt dat wonderbaarlijk is, naar aanleiding van een Helende Reis, is dat niet door of dankzij de therapeut. Jij bent het die het werk doet en in alle eerlijkheid naar de eigen problemen durft te kijken. Het werkt altijd. Soms volgt er een genezing, soms volgt er een diep inzicht. In alle gevallen is er meer vrede met de huidige situatie.

Men heeft ontdekt dat het geheugen niet alleen in de hersenen is gelokaliseerd, maar ook in al onze lichaamscellen ligt opgeslagen. Sindsdien is bekend dat een herinnering met niet volledig verwerkte emoties de eiwitstructuren (programma) in onze cellen verandert. Hierdoor wordt ons gedrag en onze gezondheid beïnvloed. Tijdens een Helende reis maak je opnieuw contact met deze emoties en de bijbehorende herinnering. Door alles wat toen niet is geuit, nu wel uit te spreken, zal de ander ( en ook jij zelf) vanuit hart en ziel kunnen worden vergeven. En wordt in wezen ‘schoon schip’ gemaakt. Het oude programma wordt gewist. Er komt ruimte voor vrijheid en een nieuw leven

Ben jij die persoon die alles al geprobeerd heeft, meerdere malen heeft gepoogd om zichzelf te veranderen maar steeds weer terugvalt in oude gewoontes, dan is de Journey een cadeau voor jezelf. Want gelukkig is er een keuze. Een keuze om vanaf nu de switch te maken van ‘nep naar echt’, van ‘afwezig en druk’ naar ‘aanwezig en ontspannen’.

De Helende Reis is geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen vanaf 5 jaar. Dus eigenlijk voor iedereen geschikt.

Neem contact op

Begeleiding

Wineke of Harry Nijenhuis

Geaccrediteerd Journey therapeuten (2006) en opgeleid door Brandon Bays.

Tarief

Helende Reis incl. intake €110,-
Tijdsduur: gemiddeld 2 uur

Informatie en afspraken

Wineke Nijenhuis
T 0640727097
E wineke@centrumdagda.nl

Harry Nijenhuis
T 0620069215
E harry@centrumdaga.nl

Meer weten over ons of over onze therapieën?

Neem contact op