Natuurlijk coachen

De natuur

Zoals na een heftige onweersbui de lucht klaart en de zon de aarde weer tot leven wekt, zo is ook ieder mens in staat om te gaan met alle veranderingen in het leven en steeds weer een nieuw evenwicht te vinden.

Gezondheid is meer dan alleen afwezigheid van ziekte of ongemak. Gezondheid is vooral het vloeiend kunnen meebewegen met alles wat zich in het leven aandient, de goede en minder goede periodes in het leven.

De helende kracht, die in ieder mens aanwezig is, kan door iedereen worden aangeraakt en aangesproken. Deze kracht werkt bevrijdend, genezend of het kan inzichten geven. Hoe dan ook het maakt het leven lichter. Heling werkt op lichamelijk, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau door.

De natuur leidt ons

Bij natuurlijk coachen gaan we de natuur in, we gaan erop uit. De natuur zal ons leiden.

Door het uitspreken van jouw intentie en/of vraag zal de natuur je antwoord geven. Ze zal je laten zien, voelen en ervaren welke obstakels, hobbels en mogelijkheden er zijn en wat jij zelf kunt doen of mag laten. Misschien wordt het wandelen maar het kan ook dat we zittend een gesprek voeren op een plek waar je naar toe wordt “geroepen”.

Tijdens de coaching kunnen we indien nodig ook gebruik maken van andere interventies die we voorhanden hebben. Zo zou bijvoorbeeld een systeemopstelling met eikeltjes en beukennootjes zomaar tot de mogelijkheden behoren.

Neem contact op

Het heft in eigen hand

Ieder mens heeft een verleden waarin pijn, negatieve ideeën en beperkende gedachten zijn ontstaan die tot op de dag van vandaag je leven beïnvloeden.

Hoe zou het zijn als je dat allemaal los kon laten?

Wat, als je niet langer gelooft in je eigen verhaal?

Dan zou je vrij zijn van stress. Vrij van negatieve ideeën over jezelf. Vrij van overtuigingen dat je niet goed genoeg zou zijn. Vrij van het idee dat je er niet bij hoort. Vrij van de druk die anderen je opleggen.

Vrij van al die beperkende gedachten die ervoor zorgen dat je niet doet wat je eigenlijk zo graag zou willen doen.

Door met aandacht voor wat er echt toe doet te leven, door bewuster met onszelf en de natuur om te gaan, vinden we balans en kan het leven gaan bruisen en leven we met “hartstocht”.

Begeleiding

Wineke of Harry Nijenhuis

Tarief

Natuurlijke coach sessie: € 80,-
Tijdsduur: gemiddeld 1,5 uur

Informatie en afspraken

Wineke Nijenhuis
T 0640727097
E wineke@centrumdagda.nl

Harry Nijenhuis
T 0620069215
E harry@centrumdaga.nl

Meer weten over ons of over onze therapieën?

Neem contact op